Over Autres

Bij Autres Wheels bent u aan het juiste adres voor velgschade.

Mijn naam is Rein van Mourik en ik ben oprichter en eigenaar van Autres Wheels. Wij hebben ons sinds 2009 gespecialiseerd in “Smart Repair” Dit is een verzamelnaam van allerlei kleine en betaalbare reparaties aan auto’s. Daar horen uw velgen natuurlijk ook bij. Steeds meer auto’s worden geleverd met de zg. “Diamond Cut’ velg. Dit is een velg met de glimmende voorzijde. Autres Wheels beschikt over de meest moderne computer gestuurde draaibank om uw velg weer zo goed als nieuw te kunnen herstellen.

De ‘Smart Repair’ methodes zijn zeer betaalbaar. Vaak vallen de kosten nog in het “eigen risico” wat u bij de verzekeraar heeft. Bovendien meld u dan geen schade en levert u dus ook geen schadevrije jaren in. Wanneer u bv nog een grote schade maakt in datzelfde jaar, gaat u direct veel meer verzekeringspremie betalen.

Bij u in de regio

Onze werkzaamheden vindt u vooral terug in de provincie Gelderland. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer u schade heeft aan uw auto in Apeldoorn, Vaassen, Twello, Hoog Soeren, Epe, Beekbergen, Ugchelen, Wenum-Wiesel, Deventer, Klarenbeek, Eerbeek en omgeving.

Autres biedt u een breed pallet aan “Smart Repair”mogelijkheden tegen een betaalbare prijs.

Reacties zijn gesloten.